MELTAGE
(The Act, Result and Amount)
Smeltende ismasser efterlader spor fra deres tid og omgivelser. Kunstnergruppen SIIKU præsenterer MELTAGE (The Act, Result and Amount), en tematisk udstilling centreret om klimakrisen og afsmeltning af klodens ismasser. Udstillingen i Gjethuset i Frederiksværk viser SIIKU-værker fra det forløbne år sammen med helt nye værker med lokalt islæt.
Vores tid og omgivelser er præget af højt tempo og højt forbrug, og vi er mærket af begge dele – vores kollektive, mentale tilstand er udfordret, vores natur infiltreret af affald, og rundt om os brænder jorden, mens isen smelter.
SIIKUs udstilling i Gjethuset kommenterer på denne nye virkelighed med en meditativ kunstoplevelse mellem lysende døre og svævende organismer.
Med afsæt i SIIKU Manifestet arbejder kunstnergruppen ud fra idéen om en symbolsk forening af klimakrise-æraens treenighed; Organisk materiale, kunstig “new nature” og ny teknologi. Alle tre elementer vil være stærkt repræsenteret på udstillingen, som den besøgende vil forlade med et strejf af håb.
Dato for udstillingen:
MELTAGE (The Act, Result and Amount) vises fra den 22. september – den 3. 
fernisering søndag den 22. september kl. 13-16.You may also like

Back to Top